Monday, February 18, 2008

din seria : mie mi-a degerat toata..tu mai stai?...

sau cum gasiti pe unele tarabe..."dand cu pula la copca.FOR DUMMIES"
in bv e iar frig cu galeata. dar se pare ca situatia nu e de durata. galeata se crapa. iertati daca v-am spulberat suspansul. care va sa zica , in urmatoarele zile delimitate de rasarituri si apusri de soare impetuoase, fom asista ,fara doar si poate , dupa cum se exprima profesionistii atat de plastic :"O incalzire generalizata a vremii" generalizata pe ma-ta , cum ma exprim io , la fel de plastic , cu sceptrul telespectatorului (telecomanda am zis bai!!!) in mana dreapta , incercand din cateva miscari ostentative de cur sa-mi gasesc o pozitie mai comoda in fotoliul care facea furori pe la Universal acum vreo cateva decenii bune.

si daca tot mi-am dezvaluit pasiunea pentru aparitia "generalizata" a ghioceilor , putem deja sa luam taurul de coarne si sa inauguram un campionat profesionist (data marimea testiculelor in a caror posesie se afla taurul respectiv) de bileboace . La care , campion de netagaduit , ma voi afisa tot io. pt ca efortul meu de a pune pe picioare un blog de succes e la fel de eficient cheltuit ca si una bucata peruca blonda asezata hopatopa tocmai in varful unei limbi de broasca si respectiv raioasa.
tre sa schimb ceva ..sa vin cu o idee...poate de la cei doi subscrieberi...PLS!!!!

Blog Directory - Blogged Humor Blogs
Ofu' lu' tata Blog Directory blog search directory blog search directory Join My Community at MyBloglog! TopOfBlogs RankingBlogs.com :: Defining Your Blogs Worth: TopSites: BRDTracker Blog Directory & Search engine Scouter for Ofu' lu' tata blogarama - the blog directory Web Top Gratuit Matrimoniale SEO Romania  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Voteaza / Adauga Site Director web Revista presei - Roportal publicitate online, web design si promovare pe internet Most Popular Sites Ofu lu tata un blog dat dreacu Top66 Statistici Find broken links on your website for free with LinkTiger.com Qassia
My BlogCatalog BlogRank View blog authority Powered by  MyPagerank.Net
 
Clicky Web Analytics