Thursday, March 6, 2008

altfel de panouri



nu stiu altii cum sunt , dar io , cand ma besesc , uneori iese apoasa...fain...asta e din seria "daca voiati sa stiti mai mult despre mine si va era jena sa intrebati". futui mama ma-sii de soacra scroafei.(din seria ..stiti voi ..festului de pe 2008 , cu putina incurajare poate va dati si voi drumu')
acum sa revenim cu destele in papuci ... era dorinta mea sa va impartasesc dintre fotografiile minunate care le mai gasesti pe net. internetul e chiar reprezentarea grafica a snoavei cu "mare e gradina lu dumnezeu, iar altii mai sar si gardurile".acum , vizavi de dumnezeu, allah sau budha sau zamolxe, nu cred ca e mai mult decat un baubau de speriat oamenii mari. undeva citisem ca isus e un fel de mos craciun pentru adulti , care le aduce in dar iertarea pacatelor, si nu camioane si cuburi colorate. ianinte sa mai spuneti ceva , daca va statea pe limba o intrebare, ceva de GENU'...no comment..best of...ce sa mai..
acum sa trag din nou de haturile carutei...de semne si panouri vorbeam..da parca nu am apucat...iata aici niste produse ce pot exemplifica in cel mai elocvent mod evolutia pe care a suferit-o rasa humanoida, de pe vremea cand gusta cacacei de caradasca si pana acum , cand prin multi procesoare zbarnaie curentul doar ca sa facem si noi un chat lasciv cu vecina de la trei.












Blog Directory - Blogged Humor Blogs
Ofu' lu' tata Blog Directory blog search directory blog search directory Join My Community at MyBloglog! TopOfBlogs RankingBlogs.com :: Defining Your Blogs Worth: TopSites: BRDTracker Blog Directory & Search engine Scouter for Ofu' lu' tata blogarama - the blog directory Web Top Gratuit Matrimoniale SEO Romania  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Voteaza / Adauga Site Director web Revista presei - Roportal publicitate online, web design si promovare pe internet Most Popular Sites Ofu lu tata un blog dat dreacu Top66 Statistici Find broken links on your website for free with LinkTiger.com Qassia
My BlogCatalog BlogRank View blog authority Powered by  MyPagerank.Net
 
Clicky Web Analytics