Wednesday, March 5, 2008

hometheateru' lu stefan cel mare


il inteleg pe fanel..nu tu dvd player, nu tu XBOX360, nici macar un amarat de Athlon , acolo , sa zbarnaie ceva in cetatea Sucevei. pai cum sa nu te apuci frate la taiat in stanga sin apoi si in dreapta dupa turci nehaliti. se plictisea omul nostru.
revenind, daca s-ar fi trezit o data omul nostru si dupa ce ar fi gustat cafeaua din floaca de porumb ar fi gandit: fratele meu , vreau si io un hometheater, ca sa nu bat campii cu sabiuta in mana ca si copii idioti de la spitalul 9,...ei bine , ghiciti ce si-ar fi luat de la mall...un ditamai sistemul de sese(6!zic), nu boxe, ci milioane de dolari.
caci exista o astfel de grozavie , iar un gras , burtos(cum altfel)si barbos si l-a mai bagat si in casa...asta poate ziceti ..e prea de tot...daca nu ma credeti...TAKE A FUCKING LOOK



Speakers:
Snell 1800 THX Music & Cinema Reference Subwoofers (16)
Snell THX Music & Cinema Reference Towers (8)
MuRata ES103A Super Tweeters (10)
Snell THX Music & Cinema Reference LCR-2800 Center-Channel Speakers (3)
si astea sunt doar boxele..(1oHz-100Khz)
Mai are omu' o mama(de fapt mai multe mume)de proiector(oare) , si tot felul de alte alea, de ti se face paru' maciuaca pe coe numai daca te gandesti cum ar arata nu stiu ce jocuri(ca nu mai sunt la curent...de, viata mea de pushtiulica a cam apus)







Blog Directory - Blogged Humor Blogs
Ofu' lu' tata Blog Directory blog search directory blog search directory Join My Community at MyBloglog! TopOfBlogs RankingBlogs.com :: Defining Your Blogs Worth: TopSites: BRDTracker Blog Directory & Search engine Scouter for Ofu' lu' tata blogarama - the blog directory Web Top Gratuit Matrimoniale SEO Romania  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Voteaza / Adauga Site Director web Revista presei - Roportal publicitate online, web design si promovare pe internet Most Popular Sites Ofu lu tata un blog dat dreacu Top66 Statistici Find broken links on your website for free with LinkTiger.com Qassia
My BlogCatalog BlogRank View blog authority Powered by  MyPagerank.Net
 
Clicky Web Analytics